Vetosampon Lätkävihje: Kanada – USA

Nuorten MM-kisat saadaan ensi yönä päätökseen. Suomi taipui viime yönä USA:lle 4-3, minkä myötä Leijonat kohtaa tulevana yönä pronssiottelussa Venäjän. Kanada ja Yhdysvallat kohtaavat finaalissa kello 04:30, ja tähän matsiin tartutaan.

TALLETA 10€ PELAA 50€!

Kanada on tapansa mukaan ollut täysin suvereeni näissä kisoissa. Vaahterapaidat on voittanut kaikki kuusi otteluaan, maalierotuksen ollessa huikea 41 – 4! Ykkösveskari Devon Levi on päästänyt omiin vaivaiset kolme maalia. Alkulohko oli Kanadalle luonnollisesti vain pala kakkua, ja pudotuspeleissä jengi osoitti perusvarmaa suorittamistaan. Tshekki kaatui puolivälierissä puhtain lukemin 3-0, ja välierissä Venäjä lähti laulukuoroon 5-0 voitolla.

Myös USA:n taival finaaliin on ollut varsin komea. Alkulohkossa se koki ainoan tappion Venäjää vastaan 5-3, tämän jälkeen joukkue ei ole hävinnyt peliäkään. Viime yönä Leijonat tosin laittoi jenkit koville. Kolmanteen erään lähdettäessä USA johti ottelua 3-1, mutta Suomi kykeni kirimään tasoihin noin neljä minuuttia ennen erän päätöstä. Lopulta Arthur Kaliyev iski naulan Leijonien arkkuun, kun herra tehtaili voittomaalin vain reilu minuutti ennen summerin sointia.

Kanada lähtee ensi yön matsiin selvänä ennakkosuosikkina. Coolbet tarjoaa 1X2-kertoimiksi 1,50 – 5,50 – 5,20. Vaahterapaidat mitä todennäköisimmin kasvattaa kultamitali-saldoaan tämän matsin myötä, mutta Kanadalle tarjottava kerroin ei houkuttele.

Sen sijaan alle 4,5 maalin -vedosta tarjotaan huikea, vajaan kolmosen kerroin, mikä napsitaan ehdottomasti lapulle. Todennäköisin lopputulos on, että Kanada hoitaa matsin vähämaalisin lukemin. USA:lla kyllä piisaa tulivoimaa, mutta Vaahterapaitojen alakerta on osoittautunut pelottavan vahvaksi. Kävi kuinka tahansa, niin maalijuhlat olisivat melkoinen yllätys.

Alle 4,5 maalia (2,90)

Tsekkaa myös: Suomen upea taistelu ei riittänyt – USA vei trillerin nimiinsä