Vetosampon Lätkävihje: Kärpät – HPK

Tänään kotimaisessa Liigassa pelataan ainoastaan yksi ottelu, jossa kohtaavat Kärpät ja HPK. Toissakauden finalistipari iskivät yhteen tämän kauden avausottelussa. Tuolloin Kärpät poistui Rinkelinmäeltä voittajana numeroin 2-4.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

Oululaisten alkukausi käynnistyi komeasti neljällä perättäisellä voitolla. Pieni notkahdus kuitenkin oli havaittavissa: ennen koronan aiheuttamaa taukoa Kärpät otti kuokkaan KalPalta 5-1. Tauon jälkeen tukkaan tuli Pelicansilta ja Lukolta. Kärpät kuitenkin sai katkaistua tappioputkensa viime pelissä kukistamalla Ässät tiukassa trillerissä 3-4.

Kerhon tekeminen on ollut äärettömän tahmeaa. Yhdestätoista pelistä joukkue on kyennyt kairaamaan vaivaiset kolme voittoa. Omissa on yksinkertaisesti soinut aivan liikaa: ottelua kohden HPK:n verkko on heilunut keskimäärin yli kolmesti. Lokakuun lopulla joukkue kuitenkin onnistui petraamaan ja vyötärölle tarttui mm. 7-2 voitto Pelicansista ja 4-1 voitto HIFK:sta.

Isännät lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina, 1X2-kertoimien ollessa 1,51 – 5,40 – 5,50. Kerholla toki olisi revanssin paikka, mutta Raksila ei ole helpoin paikka hakea pisteitä.

Lapulle painetaan ”Both Teams To Score 2” -veto, eli molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia. Tästä Coolbet tarjoaa tasan kakkosen kertoimen.

Kärppien puolustus ei tällä hetkellä ole aivan omalla tasollaan. Ainoastaan kerran on käynyt niin että vastustaja on jäänyt alle kahden maalin. HPK:n ykköskenttä on Petri Kontiolan johdolla hiljalleen herännyt ja nyt Kerho on saanut Kontiolan ja Jere Innalan rinnalle Kärpissäkin vaikuttaneen Kristian Vesalaisen. Kotijoukkueen pitäisi painella vieraiden häkkiin kaksi maalia leikittä, eikä todellakaan olisi ihme jos HPK kykenisi tässäkin pelissä samaan.

BTTS 2 (2,00)