Vetosampon Lätkävihje: Kärpät – JYP

Kärpät saa tänään vieraakseen JYPin, jonka kausi on jo tämän kevään osalta taputeltu. Kotijoukkue puolestaan tarvitsee tosissaan pisteitä, mikäli se mielii vielä välttää sääli-playoffsit.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Oululaisten tekeminen on ollut ailahtelevaa, ja viimeisimmässä matsissa se menetti tärkeät pisteet Sportille 1-3. Tänään vastassa on JYP, joka pitäisi kaataa vaikka väkisin, sillä tulevassa kahdessa viimeisessä pelissä Kärpät pelaa Tapparaa vastaan jonka kanssa se käytännössä taistelee kuudennesta sijasta.

Kärppien ongelmana on etenkin ollut maalinteko – etenkin ykköskentän ruuti on ollut märkää, vaikka potentiaalia piisaa. Tänään ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntää kurssi JYPin kustannuksella. Siihen on hyvä sauma, sillä vastassa on joukkue joka on päästänyt eniten maaleja omiin koko runkosarjan aikana. Tänään tekeminen vaatii kuitenkin kurinalaisuutta.

Vierasjoukkue JYPin kausi on ollut vaikea. Ongelmia on ollut etenkin maalivahtiosastolla, jossa Markus Ruusu ja Niko Parkkinen ovat häärineet. Joukkueella ei enää vähään aikaan ole ollut paineita pelata, sillä kauden loppuminen runkosarjaan on ollut jo tiedossa.

Kotijoukkueen harteilla lepää valtaisa ennakkosuosikin viitta. Mikäli Kärpät pelaa tänään omalla tasollaan, niin JYP kaatuu leikiten. Kärppien voitosta on kuitenkin tarjolla luokattomia kertoimia. Sen sijaan oululaisten yli 3,5 maalille tarjotaan maistuvaa yli kakkosen kerrointa, mikä painetaan lapulle.

Miksi betsata Coolbetilla?