Vetosampon Lätkävihje: Kärpät – Pelicans

Tiistain Liiga-kierros tarjoilee kaksi matsia. Laitataklauksen lätkävihjeessä otetaan suurennuslasin alle Kärppien ja Pelicansin välinen mittelö.

Miksi betsata Coolbetilla?

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, Kärppien voittaessa kahdesti. Viimeisin taisto nähtiin helmikuun puolivälissä, jolloin oululaiset hakivat Lahdesta 1-2 voiton. Tuossa matsissa Pelicansin ”oma koira”, viime kaudella Lahdessa pelannut Juha-Matti Aaltonen osui tolppien väliin.

Hyvään vireen äitynyt Kärppä-lauma lähtee mittelöön ennakkosuosikkina. Pelicansin viime viikko meni pahasti penkin alle, kun se hävisi kaikki kolme otteluaan. Tämän seurauksena joukkue on valahtanut pois TOP-6 joukosta sijalle seitsemän. Tänään myös Iikka Kangasniemen pelikunto on arvoitus.

Kumpikin joukkue kaipaa edelleen kipeästi pisteitä. Kärpillä on jäljellä 12 runkosarjaottelua, Pelicansilla 11. Kumpikin voi pahimmassa tapauksessa jäädä sääliplayoffseihin, joten motivaatiota piisaa.

Pelicansin voitosta tarjottavat kertoimet houkuttelevat, mutta viime viikon kehnot esitykset arveluttavat. Sen sijaan alle 4,5 maalin -veto kelpaa pelattavaksi kertoimella 2,16. Kärpät ei tällä kaudella ole ollut niin tehokas maalinteon osalta kuin ollaan totuttu näkemään, ja Pelicans lähtenee matsiin tarkalla puolustuspelillä. Lukemat 1-1 tai 2-2 eivät todennäköisesti heitä kauas lopputuloksesta.

Under 4,5 (2,16)