Vetosampon Lätkävihje: KooKoo – Ässät

Lauantain Liiga-kierrokselta poimitaan pelattavaksi Kouvolassa pelattava matsi, kun Kymenlaaksoon saapuu vieraaksi Porin Ässät. Patanutut ovat altavastaajan asemassa ja se kiinnostaa kohteena.

NHL PRIME TIME -SKABA: VEIKKAA & NAPPAA 100€ PELIRAHAA!

KooKoo on kerroinasetelmassa syystäkin ennakkosuosikki, vaikka joukkueella vaikeaa onkin edellisen kuukauden aikana ollut. Tällä viikolla kouvolalaiset ovat kuitenkin päässeet iskuun, kun JYP kaatui ensin keskiviikkona nöyryyttävästi 1-8 ja HPK eilen 1-2. Tänään ollaankin sitten kotiluolassa, jossa edellinen vastus oli juurikin Ässät. Tämä kaksi viikkoa sitten pelattu kamppailu päättyi KooKoon 3-1 voittoon.

Ässät palaa kaukaloon viikon tauon jälkeen. Porilaiset pelaavat todella isoista pisteistä tällä hetkellä, sillä joukkue on putoamassa ulos playoffeista. Tänään on kaikki saumat napata täysi pistepotti Kouvolasta, sillä KooKoolla on alla kaksi pelattua peliä jo tälle viikkoa ja patapaidat pääsevät jäälle tuoreella jalalla.

Kerroin on vieraille kohdallaan lähtökohdat huomioon ottaen. Voiton tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa ja tällä hetkellä viimeisenä pudotuspeleihin menevänä jenginä Sport ei ole liian kaukana vielä. Molemmilta jengeiltä löytyy tulivoimaa, ainoastaan KooKoon puolustus on ollut pitkässä juoksussa vakuuttavampi. Tänään kuitenkin uskalletaan painaa Money Line -kohteena vieraita lapulle.

Ässät ML (2.55)

Miksi betsata Coolbetilla?