Vetosampon Lätkävihje: KooKoo pulassa Raksilassa

Lauantai tarjoilee vedonlyöjille melkoista herkkua, sillä Liigassa pelataan kuusi ottelua. Lätkävihjeessä pureudutaan Kärppien ja KooKoon väliseen mittelöön.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Kyseinen matsi tulee olemaan isäntien kannalta poikkeuksellisen tunteikas: askissa nimittäin nähdään virallisesti viimeistä kertaa oululaisia vuosia ihastuttanut Lasse Kukkonen. Kärpät pelaa tämän pelin vuorenvarmasti Kukkosen nimiin, joten KooKoolle muutenkin lähtökohtaisesti vaikeasta illasta muodostunee entistäkin vaikeampi.

Kotijengi on selkeä ennakkosuosikki, sitä ei voi kiistää. Isäntien tolppien välissä torjuu Joel Blomqvist joka sai tärkeän voiton kauden avausottelussa – itseluottamusta siis tuskin puuttuu.

KooKoo on kokenut isoja muutoksia sitten viime kauden, tosin ei niinkään siten että jengi olisi juurikaan heikentynyt. Kyseessä on kouvolalaisten ensimmäinen ottelu tälle kautta, joten on vaikea arvioida missä vireessä vieraat nähdään. KooKoon harjoituskausi jäi tyngäksi koronaviruksesta johtuen, mikä laskee vieraiden osakkeita entisestään.

Tässä matsissa ei pitäisi olla mitään epäselvää, sen verran suuri ero on materiaalien välillä. Isketään lapulle Kärpät -1,5 -veto, mikä osuu mikäli oululaiset voittaa vähintään kahden maalin erolla.

Kärpät -1,5 (1,90)