Vetosampon Lätkävihje: Kumman putki katkeaa, Pelicansin vai KooKoon?

Keskiviikon kenties kuumin Liiga-kamppailu pelataan Lahdessa, kun kaksi kovavireistä jengiä iskevät mailansa yhteen. Pelicans ja KooKoo kumpikin liitävät viiden matsin voittoputkessa.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kotijoukkue Pelicans on iskenyt viimeisessä viidessä pelissään komeat 23 maalia, kun taas omissa on soinut vain kahdeksan kertaa. Näihin viiteen matsiin mahtuu mm. 2-6 voitto Ilveksestä, sekä eilen nähty 4-2 voitto Lukosta. Tasaisen tappavasti pisteitä napsinut Pelicans on onnistunut kirimään runkosarjan kakkoseksi 57 pisteellä – myös sarjakärki Lukolla on saman verran pisteitä kasassa.

Myös KooKoo lähtee illan mittelöön hurjassa vireessä. Viimeisimmässä pelissä se kukisti Jukurit numeroin 6-1. Mukaan mahtuu myös 3-1 voitto Tapparasta. Kouvolalaiset ovat kirineet runkosarjassa kuudennelle sijalle, ja tätä menoa suunta on vain ylöspäin.

Tällä kaudella Pelicans ja KooKoo ovat kohdanneet jo kolmesti. Pelicans on voittanut näistä kaksi matsia numeroin 2-3, KooKoo puolestaan yhden pelin 2-5 lukemin.

Lähtökohtaisesti Pelicans on näistä kahdesta se vahvempi jengi. Hiukan ihmetyttääkin kerroinasetelma, jonka mukaan lahtelaisten harteilla lepää altavastaajan viitta. Tähän todennäköisesti vaikuttaa vieraiden pidempi lepoaika. Tästä huolimatta Pelicansin kerroin on sen verran korkea, ettei sitä parane sivuuttaa – painetaan lapulle kotijoukkueen lopullinen voitto (sisältää JA + RL), kertoimella 2,13.

Accuscoren Liiga-ennakko: Pelicans – KooKoo

Pelivihje: Pelicans Money Line (2,13 @Coolbet)

TALLETA 10€ PELAA 50€!