Vetosampon Lätkävihje: Leijonat haasteen edessä

Karjala-turnauksen toinen ottelupäivä on tänään edessä otteluilla Ruotsi – Venäjä & Suomi – Tshekki. Lätkävihjeessä pureudutaan Leijonien matsiin.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

Turnaus Suomen osalta ei alkanut ruusuisesti. Merkittävä ennakkosuosikin asema Venäjän junnuista koostuvaa porukkaa vastaan suli totaalisesti, kun itänaapuri vei pidemmän korren 2-6 tuloksella. Leijonien otteet eivät vakuuttaneet, vaikka venäläisten nuoriso-osastosta on laatujoukkue saatukin kasaan.

Tshekin aloitus turnaukseen oli sen sijaan hieman menestyksekkäämpi. Ruotsi kaatui 3-1 tuloksella ja etenkin Pelicansista tuttu Patrik Bartosak loisti maalinsuulla. Tshekillä on turnauksessa suhteellisen laadukas nippu, josta osoituksena esimerkiksi KHL:n puolelta saadut vahvistukset.

Pelivihjeessä luotetaan Tshekin menestykseen. Leijonien hengetön esitys Venäjää vastaan kannustaa pelaamaan vieraita ja mikäli suurta muutosta ei pelillisesti nähdä, voi kyyti olla kylmää. Vedonlyöntimarkkina pitää Suomen mahdollisuuksia yllättävän hyvinä, joten isketään suosiolla vastapalloon.

Tshekki -0,5 (2.39)

KLASSIKKOVIDEO: BRENDAN SHANAHAN KEHOTTAA VASTUSTAJAN NAISFANIA AJAMAAN KAINALOKARVANSA