Vetosampon Lätkävihje: Liigassa kärkikamppailu!

Kotimaisessa Liigassa pelataan tänään kärkikamppailu, kun runkosarjan ylivoimainen ykkönen, Lukko, vierailee Helsingissä HIFK:n vieraana. HIFK pitää runkosarjan kakkossijaa kymmenen pisteen erotuksella.

Miksi betsata Coolbetilla?

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti, Lukon voittaessa kaikki varsinaisella peliajalla (2-3, 4-0 ja 3-1). Viimeisin peli (3-1 voitto) pelattiin tammikuun lopussa.

HIFK:lla on takanaan neljä vieraspeliä, joista se nappasi jokaisesta voiton. Eilettäin se kukisti KooKoon rankkareilla 2-3. Helsinkiläiset ovat parantaneet tekemistään läpi kauden, ja se on pärjännyt viime peleissä ilman ykkössentteriä Anton Lundellia.

Lukko on esiintynyt varsin suvereenesti koko kauden ajan. Jengi on tehtaillut eniten maaleja (131) ja päästänyt vähiten (67). Melko voittava yhdistelmä! Viimeisestä kymmenestä pelistä raumalaiset ovat kaivaneet mukavat kahdeksan voittoa.

Kotijoukkueen asetelmia laskee hiukan eilettäin pelattu peli, kun taas Lukko on saanut levätä useamman päivän. On kuitenkin varmaa, että HIFK haluaa napata ensimmäisen voiton Lukosta tälle kaudelle – ja Lukko puolestaan haluaa ehdottomasti viedä kärkikamppailun nimiinsä.

Maaliodottama ei tässä mittelössä ole korkealla. Vastakkain on kaksi erinomaisesti puolustavaa jengiä ja kummaltakin löytyy vakaat veskarit. Lukon Lassi Lehtinen (94,41%) ja Oskari Setänen (90,70%) ovat pelanneet erinomaisesti, eikä HIFK:n Frans Tuohimaakaan (90,28%) ole hassummin pelannut. Tasaista vääntöä on siis luvassa eikä minkäänlaista repaleisuutta ole odotettavissa. Coolbet antaa alle 4,5 maalin -vedolle kertoimen 2,15, mikä lähtee vetoliuskalle.

Under 4,5 (2,15)