Vetosampon Lätkävihje: Liigassa pronssipeli!

Liigassa jaetaan tänään ensimmäinen mitali kaudelle 2020-2021, kun HIFK ja Tappara kohtaavat pronssiottelussa.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kotijoukkue kantaa tänään kohtuu selvästi ennakkosuosikin viittaa – ainakin kertoimien valossa 1X2-kertoimia tarkastellessa: 2,08 – 4,25 3,15. Allekirjoittanut jättää kuitenkin tänään voittajan veikkaamisen väliin. Odotettavissa on tiukkaa vääntöä, ja on selvää että motivoituneempi joukkue voittaa.

HIFK:n taival starttasi pudotuspeleissä komeasti, kun se selätti Kärpät puhtain 3-0 voitoin. Tämä sai vielä välierien ensimmäisessä taistossa jatkoa TPS:ää vastaan, kun se kaatui komeasti 4-1. Tämän jälkeen turkulaiset olivat kuitenkin parempia seuraavassa kolmessa ottelussa ja helsinkiläiset jäivät rannalle ruikuttamaan.

Tappara eteni välieriin kukistamalla KalPan otteluvoitoin 3-1. Välierissä vastaan asettui Liigan suurin mestarisuosikki, Lukko, joka odotusten mukaisesti oli liian kova pala purtavaksi: kirvesrinnat onnistuivat kaivamaan raumalaisista vain yhden voiton.

Kuten alussa todettiin, motivoituneempi joukkue poistuu jäältä mitalien kera. Pronssiotteluun on tavallista vaikeampi kaivaa motivaatiota ja peli-iloa, joten odotettavissa voi olla repaleistakin peliä. En ihmettelisi, jos verkko soisi antaumuksella kummassakin päässä – lähdetään siis hakemaan hiukan riskisempää betsiä, eli yli 5,5 maalin -vetoa. Tästä Coolbet tarjoilee mellevä, 2,55-kertoimen.

Miksi betsata Coolbetilla?