Vetosampon Lätkävihje: Liigassa tarjolla herkullinen ylikerroin

Lauantain Liiga-kierros tarjoilee kuusi ottelua. Tasan viikon päästä Liigassa pelataan runkosarjan viimeiset pelit, eli tässä kohtaa tietyt joukkueet iskevät isompaa vaihdetta silmään kun taas toisilla ei ole mitään pelissä. Tarkastelun alle nappaan Kärppien ja KooKoon välisen mittelön.

Coolbetin Lätkäblogi: Lokomotiv – Jokerit & Game 4!

Kärpät – KooKoo

Kotijoukkue Kärpät on jo varmistanut runkosarjan voiton. Viidennellä sijalla kieppuva KooKoo puolestaan pystyy parantamaan asemaansa pudotuspelejä ajatellen merkittävästikin. Kertoimien mukaan vieraat lähtevät matsiin isona altavastaajana – tästä olen hieman eri mieltä.

Kärpät pelasi viimeksi tiistaina, jolloin se voitti Jukurit 3-5 ja varmisti tätä myötä runkosarjan herruuden. Vierasjoukkue Kookoo pelasi viimeksi eilettäin, jolloin se taipui yllättäen Sportille 5-2. Loistavan runkosarjan pelannut KooKoo lähtee matsiin ärsytettynä mutta ennen kaikkea motivoituneena. Oululaisten päänahka on takuulla henkisestikin tärkeä, eli vieraita ei todellakaan sovi aliarvioida.

Mitä todennäköisimmin isäntien kokoonpano ei ole tänään paras mahdollinen. Kaiken järjen mukaan lepuutuksia nähdään, ja tämä luonnollisesti nostaa entisestään KooKoon osakkeita.

Jengit ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti, Kärppien voittaessa kaikki (0-1, 6-3 ja 1-2).

KooKoon kertoimet ovat laskeneet selkeästi sitten eilisen. Allekirjoittaneen silmään mieluisin pelivalinta löytyykin vieraiden maalimääristä. KooKoon yli 2,5 maalista saa tasan kolmosen kertoimen, mikä on lähtökohdat huomioiden isosti yläkanttiin!

KooKoo: Yli 2,5 maalia (3,00)