Vetosampon Lätkävihje: Lukko – Ässät

Torstain Liiga-kierroksella tahkotaan viisi matsia. Pelivihjeessä siirrytään Raumalle, jossa Lukko ja Ässät iskevät yhteen Satakunnan derbyssä. Porilaisten harteilla lepäilee suurehko underdogin viitta, mutta liekö vierailla olisi sauma yllätykseen?

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kotijoukkue Lukko porskuttaa runkosarjan kärjessä lähes ylivoimaisesti. Joukkue on raapinut kasaan 2,04 pistettä per peli, kun taas seuraavana tulevan HIFK:n vastaava lukema on 1,96.

Ässillä on jäljellä kahdeksan runkosarjaottelua. Tällä hetkellä joukkue sijoittuu sijalle 11, ja piste-eroa Sportiin on vain kolme pinnaa. Tässä kohtaa on siis totiset pelit kyseessä, mikäli porilaiset mielivät jatkaa kauttaan runkosarjan päätyttyä!

Tämän kauden keskinäisissä kohtaamisissa Lukko on ollut täysin suvereeni. Jengit ovat kohdanneet neljästi, ja Ässät on jäänyt jalkoihin näissä kaikissa matseissa kohtuu selkeällä erotuksella – tänään olisikin siis kana kynittävänä. Vajaat pari viikkoa sitten Lukko kyykytti Ässiä numeroin 7-2, joten takuulla on jotain jäänyt vieraiden hampaan koloon.

Lukko on jokaisella osa-alueella vahvempi osapuoli, sitä ei käy kiistäminen. Kaikki henkiset tekijät ovat kuitenkin Ässien puolella, nimittäin pisteet pitäisi lähteä matkaan vaikka väkisin. Maalipörssiä johtavan Sebastian Wännströmin ykkösketju on ollut hyvässä vireessä viime peleissä. Mikäli porilaisten tekeminen ei mene täysin mailan puristeluksi, niin vierasvoitto on mahdollinen lopputulos. Luotetaan varovaisesti siihen, että näin tärkeässä pelissä henkiset tekijät ratkaisee. Isketään lapulle vieraiden lopullinen voitto (Money line -veto), josta Coolbet tarjoaa vajaan kolmosen kerrointa.

Miksi betsata Coolbetilla?