Vetosampon Lätkävihje: Lukko palaa ryminällä voittojen pariin

Keskiviikon Liiga-kierroksella pelataan mukavat neljä matsia. Varsin kiintoinen kohtaaminen nähdään Raumalla, kun Lukko saa isännöitäväkseen HPK:n. Kotijoukkue Lukko kantaa harteillaan selkeää ennakkosuosikin viittaa – syystäkin.

Talleta 10€, pelaa 50€!

Lukko palasi korona- / joulutauon jälkeen askiin maanantaina. Se vieraili Mikkelissä Jukurien vieraana. Kuinka ollakaan, Jukurit kaatoi kenties Liigan kovimman nipun tylysti 4-0. Jukurit puolusti upeasti ja Sami Rajaniemi viimeisteli Lukon kohtalon. Liekö raumalaisilla painoi vielä joulukinkku jalassa? Oli miten oli, niin vastaavaa taapertamista tuskin tänään nähdään.

Liigan runkosarjan häntäpaikkaa pitävän HPK:n tilanne ei ole järin herkullinen. Joukkueella on takana 20 ottelua, ja pistesaldo on surulliset 16. Kerho on kyennyt voittamaan ainoastaan kaksi peliä varsinaisella peliajalla, ja kaksi jatkoajalla / rankkareilla. Etenkin maalinteko on tuottanut joukkueelle vaikeuksia. Pistepörssin TOP-50 joukkoon HPK:lta yltää ainoastaan Petri Kontiola, Valtteri Puustinen ja Jere Innala. Ja nämä herrasmiehet viilettävät ykkösketjun hyökkäyksessä – mutta yhden ketjun voimin ei pelejä voiteta. Vertailun vuoksi: Lukolta mahtuu peräti yhdeksän peluria 50 tehokkaimman pistemiehen joukkoon.

Kerho viilettää viiden matsin tappioputkessa, ja Lukko pyrkii pesemään kasvonsa viimeisimmän nöyryytyksen jälkeen hinnalla millä hyvänsä. Voittajasta ei tässä kohtaa pitäisi olla epäselvyyttä – luotetaan kylmänviileästi isäntiin. Pelivalinnaksi valikoituu Lukon yli 3,5 maalia. Tästä on tarjolla kerroin 1,82, mikä kelpaa allekirjoittaneen silmään pelattavaksi.

Lukko: over 3,5 (1,82)

Tsekkaa myös: Liigan runkosarjaohjelmaa päivitetty