Vetosampon Lätkävihje: Lukon uskomattomalle vireelle jatkoa Hakametsässä?

Kotimaisessa Liigassa pelataan tänään tämän viikon ensimmäiset ottelut. Tarjolla on kuusi matsia. Yksi mielenkiintoisimmista matseista nähdään Hakametsässä, jonne Tapparan vieraaksi matkustaa Rauman Lukko.

Keskiviikon Kerroinpäällikkö: Jaossa 500€!

Kumpikin joukkue on erinomaisessa vireessä. Tappara on viimeisestä viidestä pelistään voittanut neljästi, ja tähän mahtuu mm. 3-1 voitto Kärpistä. Lukon vire on tätäkin hurjempi: joukkue on tämän vuoden puolella hävinnyt ainoastaan yhden pelin. Yhden! Ja tuossakin ottelussa kuokkaan tuli Ilvekseltä rankkareilla 3-2.

Tappara pitää runkosarjassa toista sijaa 95 pisteellä. Lukko hiipii perässä viidennellä sijalla ja sillä on kasassa 90 pinnaa.

Isännillä on ollut pelaajia sairastuvalla, mutta nyt rosterin pitäisi olla täysin terve. Lisäksi maajoukkueen mukana pelannut Jere Karjalainen palaa askiin.

Tappara ja Lukko ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Ensimmäisessä ottelussa marraskuussa Tappara oli vahvempi 3-2. Toinen ottelu pelattiin joulukuun puolella, ja tuolloinkin tamperelaiset vetivät pidemmän korren. Peli päättyi jatkoajan jälkeen 4-5.

Luvassa on äärimmäisen tasainen ja kuuma kamppailu. Tappara on paperilla hiuksenhieno ennakkosuosikki, mutta Lukon käsittämätöntä virettä ei sovi sivuuttaa. Coolbet tarjoaa Lukon suorasta voitosta kertoimen 3,15: tämä on ylivoimainen markkinatoppi, sillä valtaosa peliyhtiöistä tarjoaa Lukon voitosta 2,70-2,90-kertoimia. Lähdetään hiukan varovaisemmin liikkeelle, ja painetaan lapulle vieraiden voitto sisältäen jatkoajan ja rankkarit. Tästäkin irtoaa reippaasti yli kakkosen kerroin.

Lukko Money Line (2,20)