Vetosampon Lätkävihje: Maalikimaraa Habsin ja Sensin välillä?

Tulevan yön NHL-kierrokselta napataan tarkastelun alle Montreal Canadiensin ja Ottawa Senatorsin välinen taisto. Pirteästi esiintynyt Habs lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina.

KISA: Voita suurin voitto ilmaiskierroksilla ja kuittaa 1000€!

Kotijoukkue Canadiens on pelannut kymmenen ottelua – näistä on irronnut mukavat seitsemän voittoa. Ainoastaan yhden pelin joukkue on hävinnyt varsinaisella peliajalla. Nykyinen pistesaldo (16) oikeuttaa toistaiseksi Pohjoisen divisioonan kärkipaikkaan.

Senatorsin alkukausi on kuin peilikuva kun Montrealiin verrataan. Kymmenen pelatun pelin jälkeen se on voittanut vain kerran! Tuokin voitto syntyi kauden avausottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan. Takana on siis yhdeksän perättäistä tappiota.

Etenkin maalinteko on sujunut Canadiensilla. Vastustajan verkko on heilunut pelioä kohden komeat 4,4 kertaa. Hiukan yllättäen ykkösketjun tehomiehet eivät olekaan olleet pääasiallisessa vastuussa jengin menestyksestä, vaan esimerkiksi Tyler Toffoli (9+4), puolustaja Jeff Petry (5+8) ja Nick Suzuki (3+8) ovat esiintyneet näyttävästi.

Senatorsin altavastaajan asema on täysin ansaittu. Jengi päästää omiin vajaat viisi maalia per peli, kun se vastavuoroisesti heiluttaa vastustajan verkkoa reilut kaksi kertaa.

Maaliodottama on syystäkin korkealla. Vastakkain on kaksi erittäin runsasmaalista jengiä, eikä Senatorsin alakerta vakuuta tällä hetkellä lainkaan. Isketään siis lapulle yli 6,5 maalin -veto, josta on tarjolla kerroin 2,05.

Over 6,5 (2,05)