Vetosampon Lätkävihje: Maalikimaraa Jukurien ja HIFK:n välillä?

Lauantain Liiga-kierroksella tahkotaan viisi ottelua. Alunperin matseja piti olla kuusi, mutta koronavirus tartunnan vuoksi Kärppien ottelu on peruttu. Vihjeessä pureudutaan tänään Jukurien ja HIFK:n väliseen taistoon.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Jukurit sai korkattua ketsuppipullonsa tälle kautta, kun se viime pelissä kaatoi Ässät jatkoajalla 3-2. Avausvoitto on siis taskussa ja apina on ravisteltu harteilta. AHL:ssä kovia tehoja tehnyt Vitali Abramov teki ottelun toisen maalin ja lopulta ratkaisi voiton jatkoajalla.

HIFK pelasi eilettäin Lukkoa vastaan. Raumalaiset pääsi ensimmäisessä erässä 0-3 johtoon, ottelun päättyessä lopulta 2-3. Nyt HIFK:lla olisi mainio sauma päästä pisteiden pariin, kun vastassa on selkeästi heikompi jengi.

Kotijoukkue pääsee pelaamaan ”ilman paineita”, joten kaukalossa nähdään varmasti virkeämpi Jukurit kuin alkukaudesta. Vieraat lähtee matsiin luonnollisesti ennakkosuosikkina, ja HIFK:n voitosta tarjottava kerroin (1,90) houkutteleekin kovasti. Isketään lapulle kuitenkin yli 5,5 maalin -veto, josta Coolbet tarjoaa reippaasti yli kakkosen kertoimen!

Yli 5,5 maalia (2,30)