Vetosampon Lätkävihje: Maalintekijää lapulle sunnuntain prime time -matsista

Sunnuntaina rapakon toisella puolella pelataan kaksi prime time -matsia. Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers iskevät mailansa yhteen kello 22:00, ja tähän tartutaan!

Miksi betsata Coolbetilla?

Vastakkain on Keskisen divisioonan kaksi kärkijengiä: TBL porskuttaa kärjessä 46 pisteellä, Panttterit seuraa perässä 44 pisteen turvin. Kotijoukkue lähtee illan matsiin ennakkosuosikkina kertoimien valossa, mutta ei Floridaa sovi aliarvioida. Viimeisin matsi meni Panthersin nimiin 4-6 numeroin. Tänään ei kuitenkaan lähdetä veikkaamaan voittajaa.

Lapulle isketään Floridan ykköshyökkääjän, Alexander Barkovin maali kertoimella 3,20. Veto sisältää myös mahdollisen jatkoajan. Barkov viilettää joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä tehopistein 13+22, mikä oikeuttaa koko pistepörssin kahdeksanteen sijaan. Barkov on nakuttanut viimeisessä viidessä matsissa viisi osumaa, eli ruuti on kuivaa.

Kaiken kukkuraksi vastakkain on kaksi tulivoimaista jengiä, joten maaliodottama on korkealla. Verkko heilunee reippaasti molemmissa päissä, eikä todellakaan olisi ihme jos Barkov onnistuisi osumaan tolppien väliin.

Barkov to score (3,20)