Vetosampon Lätkävihje: Maistuva kohde lapulle Tampan ja Islesin välisestä matsista

Ensi yönä Tampa Bay Lightning ja New York Islanders lyövät mailat yhteen konferenssifinaalien viidennessä osaottelussa. Sarja on katkolla Tampa Bayn hyväksi 3-1. Ottelusarjan voittaja etenee Stanley Cup -finaaleihin, jossa se saa vastaansa Dallas Starsin.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

10€ riskitön NHL-veto

Boltsin ja Islesin välinen sarja on tähän asti ollut pitkälti sitä mitä olikin odotettavissa. Lightning on pääasiassa hallinnut otteluita ja ollut niskan päällä. Maaliero neljässä edellisessä mittelössä on Boltsin hyväksi 17 – 9.

Tampa omaa selkeästi laadukkaamman materiaalin, ja paperilla tarkasteltuna jatkoonmenijästä ei pitäisi olla epäselvyyttä. Saarelaisten vahvuutena on toistaiseksi ollut onnistunut maalivahti- sekä puolustuspeli, mutta näyttäisi siltä ettei jengi löydä avaimia Tampan pysäyttämiseen.

Lightningin suorasta voitosta tarjoillaan alle kakkosen kerrointa, mikä ei vielä houkuttele pelaamaan. Lapulle kaivetaankin hieman erikoisempi kohde: 1. Erän tulos: tasapeli kertoimella 2,60. Kolmessa edellisessä pelissä joukkueet ovat lähteneet toiseen erään tasatilanteesta, ja nyt odotettavissa on entistä tiukempi matsi Islandersin pelatessa veitsi kurkulla.

1. Erä: Tasapeli (2,60)