Vetosampon Lätkävihje: Maistuva pelivalinta LAK:n ja Ottawan välisestä matsista!

NHL:ssä nähdään torstain vastaisena yönä viiden ottelun kierros. Staples Centerissä pelataan täysin merkityksetön ottelu Los Angeles Kingsin ja Ottawa Senatorsin välillä. Tämä matsi on kuitenkin vedonlyönnin kannalta kiinnostava.

Joko nyt, Jokerit? Kymppi Narrien voitolle tuo yli 120€ tilin

Kuluneella kaudella joukkueet ovat iskeneet yhteen kerran. Ottelu pelattiin kauden alkuvaiheilla marraskuussa, ja tuolloin Ottawa oli parempi jatkoajan jälkeen 3-2.

Kotijoukkue Kings pelaa tällä hetkellä kauden parasta lätkää – harmi sinänsä, sillä muuten kausi on ollut täysi pannukakku. Jengi majailee läntisen konferenssin jumbosijalla. Nyt LAK on kuitenkin voittanut kuusi peliä putkeen, mihin se on kyennyt viimeksi kaudella 2017-2018. Näissä kuudessa matsissa on kaatunut laadukkaita joukkueita: Avalanche (3-1), Maple Leafs (1-0 rankkareilla), Vegas Golden Knights (1-4) ja Pittsburgh Penguins 2-1.

Isäntien maalilla ovat vuorotelleet konkarivahti Jonathan Quick ja AHL:stä mukaan nostettu Calvin Petersen, joka on torjunut erinomaisesti (92,18%). Mikäli sama kaava jatkuu, niin ensi yönä torjuntavastu on Petersenillä.

Senatorsin kausi on ollut pitkälti yhtä surkea kuin Kingsin. Se löytyy itäisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta ja sillä on kasassa yhtä monta pistettä (62) kuin LAK:lla. ”Sens” pelasi viimeksi viime yönä Anaheim Ducksia vastaan, jolta tuli pataan 5-2. Ensi yön ottelu on Ottawalle kolmas vieraspeli viiden päivän sisällä, mikä entisestään nostaa Kingsin osakkeita.

Isäntäjoukkue lähtee matsiin ennakkosuosikkina. Coolbet tarjoaa Kingsin suorasta voitosta kakkosen kertoimen, mikä on allekirjoittaneen silmään selkeä ylikerroin, kun huomioidaan kotijoukkueen loistava vire, hyvät otteet oman pään pelissä sekä vieraiden tiivis otteluohjelma. Kingsin vähintään kahden maalin voitosta saa kertoimen 2,50, mikä lähtee empimättä lapulle.

Los Angeles Kings -1,5 (2,50)