Vetosampon Lätkävihje: Maistuva pelivalinta Sport – Tappara -otteluun!

Tiistain Liiga-kierroksella tahkotaan kaksi ottelua. Koronavirus laittoi jälleen otteluohjelmaa uusiksi ja joitain matseja on jouduttu siirtämään. Sportin ja Tapparan on kuitenkin tarkoitus kohdata toisensa kello 18:30, ja tähän mittelöön tartutaan.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Jengit kohtasivat tasan kaksi viikkoa sitten Vaasassa. Tuolloin Sport laittoi totisesti kapuloita kirvesrintojen rattaisiin, vaikkakin matsi lopulta päättyi vieraiden 5-6 voittoon rankkareilla. Tappara ehti johtaa ottelua 1-4, mutta Sport kykeni kuitenkin viemään pelin rankkareille saakka. Voisi jopa sanoa, että Tapparalla on tänään revanssin paikka napata selkeä voitto heikommasta Sportista.

Sport sai viime viikolla katkaistua peräti seitsemän pelin mittaisen tappioputkensa. Ensin se kukisti JYPin 3-2, ja viimeisimmässä matsissa kaatui Pelicans rankkareilla 3-2.

Tapparakin näyttäisi löytäneen oman pelillisen tasonsa: se viilettää viiden pelin voittoputkessa. Mukaan mahtuu mm. voitot Lukosta, HIFK:sta ja Kärpistä. Voittoputkea ennen tamperelaisten tekeminen oli ailahtelevaa, mutta nyt jengi on pelannut omalla tasollaan.

Coolbet tarjoaa Tapparan suorasta voitosta kertoimen 1,90. Tämäkin on allekirjoittaneen silmään pelattava kohde, mutta lapulle haetaan jotain erikoisempaa: Tapparan voitto 1. erästä, kertoimella 2,45. Tappara on ollut johtoasemassa 1. erän jälkeen viidessä viimeisessä pelissä, mikä lupailee vaikeaa starttia Sportille. Kun huomioidaan myös tasoero, niin ei todellakaan olisi ihme jos vieraat lähtisivät toiseen erään johtoasemassa.

Tappara voittaa 1. erän (2,45)