Vetosampon Lätkävihje: Montreal – Edmonton

NHL:n runkosarja paketoidaan tällä viikolla, ja playoffs-joukkueet alkavat olemaan selvillä. Pelivihjeessä hypätään Montreal Canadiensin ja Edmonton Oilersin väliseen taistoon, jossa kummallakaan ei ole käytännössä mitään pelissä.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Kotijoukkue Habs onnistui taistelemaan Pohjoisen divisioonan neljännen sijan 58 pisteen turvin, eli viimeisen pudotuspelipaikan. Oilers puolestaan tulee sijoittumaan toiseksi 70 pisteellä Toronto Maple Leafsin perään.

Jengit kohtasivat toissayönä, Öljymiesten voittaessa jatkoajalla 3-4 numeroin. Tätä myötä Habs ajautui neljän pelin tappioputkeen. Joukkue on kärsinyt kohtuu isoista poissaoloista (mm. Shea Weber, Carey Price ja Jonathan Drouin), joten jengin katse lieneekin siirtynyt jo pudotuspeleihin.

Oilersin meno on viime aikoina ollut tappavan tasaista. Viimeisestä kymmenestä pelistä on irronnut komeat seitsemän voittoa. Joukkue on onnistunut erityisesti maalinteossa viime matseissaan.

Voittajaa on tämän kaltaisessa mittelössä kohtuu vaikea lähteä arvioimaan, kun panos on käytännössä nolla. Tästä päästäänkin pelivalintaan, joka on tänään astetta rohkeampi: Yli 6,5 maalia kertoimella 2,50. Oilersin ruuti on kuivaa ja Habsin alakerta on viime matseissa vuotanut aivan liikaa. Ei olisi ihme, jos tässä taistossa verkko heiluisi runsaasti puolin ja toisin!

Yli 6,5 maalia (2,50)

Miksi betsata Coolbetilla?