Vetosampon Lätkävihje: NHL:n häntäpäätä pitävät joukkueet kohtaavat

Sunnuntain ja maanantain välinen yö taputellaan NHL:n osalta neljällä ottelulla. ”Mielenkiintoinen” kamppailu pelataan Detroit Red Wingsin ja Los Angeles Kingsin välillä. Kotijoukkue Detroit löytyy läntisen konferenssin viimeiseltä sijalta, Kings puolestaan itäisen konferenssin perältä.

Red Wings sai tällä viikolla katkaistua peräti kahdentoista pelin tappioputkensa, kun se kaatoi Winnipeg Jetsin B2B-ottelussa 5-2 voitolla. Viime yönä punasiivet jatkoi voittojen tiellä voittamalla Montreal Canadiensin 1-2. Isännillä on ollut valtavia ongelmia niin maalinteossa kuin myös oman pään pelin kanssa. Kahdessa viime pelissä jengi kuitenkin onnistui hienosti erikoistilanteissa, ja maalivahti Jonathan Bernierin tekemisessä nähtiin selänsuoristus.

LAK:n tekeminen on ollut piirun verran parempaa verrattuna Detroitiin. Kings on kuitenkin ollut umpisurkea tämän kauden vieraspeleissä: seitsemästätoista vierasottelusta se on voittanut vain kolmesti!

Luvassa on takuulla tasainen kamppailu, jonka kumpi tahansa voi voittaa. Kotijoukkue on kuitenkin saanut ravisteltua apinan harteiltaan ja tällä hetkellä voittaminen maistuu. Kaiken kukkuraksi Red Wings on asetettu yllättävän suureksi altavastaajaksi, mitä en täysin allekirjoita. LAK on hitusen parempi paperilla, mutta en pidä isäntiä noin suurena haastajana.

Isketään siis lapulle Detroitin voitto (sisältäen jatkoajan ja rankkarit), josta Coolbet tarjoilee yli kakkosen kertoimen.

Detroit Money Line (2,10@Coolbet)

Tsekkaa myös: VIDEO: Sebastian Ahon voittomaali hylättiin – tuomarit myönsivät virheensä