Vetosampon Lätkävihje: NHL:n pudotuspelit käyntiin!

NHL:ssä starttaa pudotuspelit lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yhden ottelun voimin, kun Washington Capitals ja Boston Bruins ottavat toisistaan mittaa.

Coolbetin 5-v synttärit: upeita tarjouksia tunnin välein!

Boston Bruins kantaa selkeästi ennakkosuosikin viittaa tässä ottelusarjassa. Capitalsin jatkoonmenosta on tarjolla kerroin 2,45, kun Bruinsin vastaava on 1,58. Tämä on sinänsä mielenkiintoista, kun Caps suoriutui runkosarjastakin vakuuttavammin – tosin muutaman pisteen erolla.

Vierasjoukkue on edellä etenkin maalivahtipelissä, kun vertaillaan Tuukka Raskia ja Vitek Vanecekia. Lisäksi Bruinsin tulivoimainen ykköskenttä on vahva pelote. Nämä seikat huomioon ottaen Boston ennakkosuosikin asema on ansaittu. Tästä huolimatta kotijoukkue on kenties lievästi aliarvioitu kertoimissa.

Jengit kohtasivat toisensa runkosarjassa kahdeksan kertaa, voittojen jakaantuessa tasan 4-4. Pudotuspelit on toki täysin eri asia, mutta jotain osviittaa tämä antaa. Capitalsin lopullisesta voitosta (money line -veto) tarjotaan reippaasti yli kakkosen kerrointa, mikä on allekirjoittaneen silmään kokeilun arvoinen betsi.

Washington ML (2,18)