Vetosampon Lätkävihje. NHL:n puolivälierät käyntiin!

NHL:n puolivälierät isketään käyntiin tulevana yönä Colorado Avalanchen ja Dallas Starsin sarjan avauspelillä!

Tarjolla 10€ riskitön betsi änäriin!

Suomalaisittain tästä sarjasta saadaan oikeinkin mielenkiintoinen, sillä Mikko Rantanen ja Miro Heiskanen pääsevät havittelemaan menestystä vastakkain. Ennakkoon ajateltuna tämä taisto kääntyy turkulaisten puolelle, sillä Colorado on merkittävä ennakkosuosikki etenemään konferenssifinaaleihin.

Colorado murskasi Arizona Coyotesin pudottaen Kojootit tylysti voitoin 4-1. Avs oli selkeästi laadukkaampi joukkue läpi sarjan ja etenkin hyökkäyspäässä tuhoa tapahtui. Se ei ole ihme, sillä Avalanchen hyökkäyksen avainpelaajat kuuluvat liigan kirkkaimpaan eliittiin. Paljon puhuvaa on kahden edellisen ottelun maaliero 14-2.

Dallas Stars sai taistella Calgary Flamesin kanssa aavistuksen pidempään, sillä jatkopaikka ratkesi kuudennessa ottelussa. Starsin edelllinen 3-7 voitto oli kunnioitettava, sillä Flames latoi ottelun alkupuolella jopa 3-0 numerot tauluun. Stars ei tule tässä sarjassa Avsia helpolla päästämään. Miro Heiskanen on Starsin mielenkiintoisin pelaaja varmasti hyvin monen katsojan mielestä tällä hetkellä. Loistavaa virettä ei käy kiistäminen, sillä teholukemat 3+9 kertovat kaiken oleellisen Heiskasen hyökkäyssuunnan pelaamisesta tällä hetkellä.

Tänään ei lähdetä haistelemaan sen suuremmin kummankaan joukkueen menestystä. Lapulle lähtee overihenkinen kohde ja usko on siihen, että Avs jatkaa erinomaisia otteita hyökkäyspäässä. Stars kuitenkin on näyttänyt pystyvänsä tehokkuuteen tiukoissa paikoissa ja luottoa on siihen, että verkot soi molemmissa päissä.

Ottelussa yli 5.5 maalia (2.13 @Coolbet)