Vetosampon lätkävihje: NHL:n välierät käyntiin!

NHL:n välieräparit ovat selvillä. Finaalipaikasta taistelevat keskenään Vegas Golden Knights ja Montreal Canadiens, sekä New York Islanders ja Tampa Bay Lightning. Tampa Bayn ja Islesin välinen ottelusarja starttaa tänään parhaaseen katseluaikaan, kello 22:00.

Lunasta 10€ riskitön lätkäveto

”Boltsin” harteilla lepää suorastaan valtaisa ennakkosuosikin viitta. Coolbet antaa Tampan jatkoonmenosta kertoimen 1,38, kun taas vastaavasti saarelaisten kerroin on huimat 3,15. Lightningin ennakkosuosikin asema on täysin ansaittu.

Tampa on harjannut tiensä välieriin kohtuu helposti. Neljännesvälierissä laulukuoroon lähti Florida Panthers 4-2 otteluvoitoin, ja Carolina Hurricanes kaatui puolivälierissä selkein 4-1 lukemin. Joukkue on pelannut erinomaista oman pään peliä, ja maalivahti Vasilevski on ollut huippuiskussa. Myös jengin ykkösnyrkki on nakuttanut pisteitä vakuuttavaan tahtiin.

Islanders on ollut altavastaajan asemassa kaikissa ottelusarjoissa tähän asti – ja tästä huolimatta raivannut tiensä tänne asti. Boston Bruins kaatui puolivälierissä hiukan yllättäen otteluvoitoin 4-2. Isles terästäytyi etenkin maalinteossa, mikä lopulta koitui Bruinsin kohtaloksi.

Ottelusarjasta voidaan odottaa ennen kaikkea vähämaalista, mikä näkyy myös kertomissa. Tänään veikataan kylmänviileästi voittajaa ja pelimerkit asetetaan kotijoukkueen voitolla. Tampa omaa kaikin puolin laadukkaamman pelaajamateriaalin, joten Isles saisi todella yllättää mikäli avausvoitto lähtisi vieraille.

Tampa Bay voittaa (1,88)