Vetosampon Lätkävihje: NJ Devils – Boston Bruins

Alkanut NHL-kausi tarjoilee heti lauantai-ilallle parastaan, kun Prime Time lätkää on tiedossa klo 20:00 alkaen Devilsin ja Bruinsin kesken.

Devils ja Bruins kohtasivat torstain ja perjantain välisenä yönä jo kertaalleen, kun Bruins veti lopulta pidemmän korren jatkoajan jälkeen. Loppulukemat 2-3 viimeisteli Brad Marchand rankkarikisan päätteeksi.

Devils onnistui käynnistelemään konettaan kolmannessa erässä ja ei päästänyt bostonilaisia helpolla, kuten tuskin tänäänkään. Tilastot kuitenkin imartelevat Bruinsia, sillä laukaukset merkattiin vieraille 22-37. NJD:n veskari Mackenzie Blackwood otti koppia tolppien välissä hyvin ja piti ”paholaisia” tärkeinä hetkinä pystyssä.

Molemmilta joukkueilta oli avausotteluissaan sivussa avainpelaajia, jotka missaavat kohtaamisen myös tänään. Devils joutuu pärjäämään ilman sveitsiläissentteri Nico Hirschieriä, kun taas Bruins kärsii viime kauden maalikuninkaan poissaolosta. David Pastrnak on sivussa vielä ainakin helmikuuhun asti.

Bruins on kokenut kohtalaisen merkittäviä muutoksia off-seasonilla, esimerkiksi Torey Krugin ja Zdeno Charan lähtöjen myötä. Siitä huolimatta joukkue on yksi suurimpia mestarikandidaatteja ja materiaali on edelleen vahva. Devilsiltä oli kova suoritus saada ottelu viimeksi edes jatkoille ja tänään uskon näkeväni Bostonilta rutiinivoiton jo varsinaisen peliajan puitteissa.

Boston Bruins -0,5 (1.82)