Vetosampon Lätkävihje: Nordiksella tiukka vääntö HIFK:n ja KalPa:n välillä?

Tiistain Liiga-kierroksella tahkotaan kolme ottelua. Vetovihjeessä keskitytään HIFK:n ja KalPa:n väliseen mittelöön – ottelussa on jaossa erittäin tärkeät pisteet.

Voittoputki-kisa käyntiin! Nappaa unelmien lätkämatka MM-kisoihin Sveitsiin

Runkosarjan kuudennelle sijalle sijoittuva HIFK tarvitsee kipeästi pisteitä. Mikäli se ”ryssii” loput ottelut runkosarjasta, HPK voi painella sen ohitse jolloin helsinkiläiset tipahtaisivat sääli playoffseille. Joukkueella on myös mahdollisuus taistella kotiedusta.

Yhdeksäntenä liihottava KalPa tarvitsee myös pisteitä. Sen pudotuspelipaikka ei vielä ole ehdottoman varma – pienellä ihmeellä yhdentoista pisteen päässä hiillostava TPS kykenisi vielä painelemaan kuopiolaisten ohi.

HIFK on pelannut viime aikoina tiukkoja vääntöjä, ja etenkin puolustuspeli on ollut laadukasta. Kotijoukkue on tänään selkeä ennakkosuosikki, mutta murskajaisiin en kuitenkaan usko. KalPa paljasti viime viikolla kyntensä kukistamalla Kärpät jatkoajalla 3-2. Viimeisimmässä pelissä se sai Ilvekseltä kuokkaan 3-0.

Isännät tämän matsin mitä todennäköisimmin voittaa. HIFK on saanut kaivattua helpotusta sairastuvalta, mikä on näkynyt kaukalossa: esimerkiksi Teemu Turusen paluu oli kaivattu. Uskon KalPa:n kuitenkin antavan HIFK:lle hyvän haasteen tänään. Isketään lapulle maltillinen alle 5,5 maalin veto, josta saa allekirjoittaneen silmään pelaamisen arvoista kerrointa.

Alle 5,5 maalia (1,87)