Vetosampon Lätkävihje: NY Islanders – Tampa Bay

New York Islanders ja Tampa Bay ottavat toisistaan mittaan neljättä kertaa tulevana yönä. Tampa on kääntänyt sarjan itselleen viime peleissä.

Nappaa 10€ riskitön lätkäveto!

Tampa Bay oli sarjaan lähdettäessä selkeä ennakkosuosikki, eikä asema ole varsinaisesti päässyt muuttumaan. Isles vei sarjan ekan matsin 1-2, jonka jälkeen Lightning on kääntänyt kontrollin takaisin omaan hanskaan. Tänään TBL metsästää sarjan kolmatta voittoa ja voi pistää täten homman ensi kertaa varten katkolle.

Islandersin kiekko ei välttämättä ole sitä kauneinta saati taitavinta, mutta se on tarjonnut eväät näinkin pitkälle. Kaikki saumat laadukkaalla puolustuksella ja Semyon Varlamovilla on painella vaikka päätyyn saakka, mutta TBL on tällä hetkellä armottoman kova ja kokonaisvaltainen joukkue.

Tampan finaalipaikalle tarjotaan Coolbetin listoilla kerrointa 1.22, joka kuvastaa NYI:n saumoja tämän hetken tilanteessa. Tampa haluaa varmasti kaiken mahdollisen levon ennen tärkeitä finaaleja ja tänään pusketaan kolmas voitto maalille. Pelivalikoimasta osuvin vaihtoehto löytyy maalimäärien puolelta.

TBL yli 2.5 maalia (1.95)