Vetosampon Lätkävihje: Oilers merkittävästi Senatorsia edellä

Tulevana yönä keskitytään kanadalaisten edesottamuksiin, kun pelivihjeessä tarkastellaan ottelua Edmonton Oilers – Ottawa Senators. Kotijoukkue herättää luottamusta.

Kummankaan jengin kausi ei ole varsinaisesti ilotulitusten saattelemana startannut. Etenkin Senatorsilla on ollut hankalaa, sillä kahdeksaan pelattuun matsiin mahtuu vain yksi voitto. Tämä tuli kauden avauspelissä Leafsia vastaan luvuin 5-3. Sensillä on suuria ongelmia puolustuspelin kanssa ja omassa päässä onkin soinut keskimäärin 4,5 kertaa ottelua kohden. Se on huono lukema siihen nähden, että vastustajan päätyyn jengi on nakuttanut vain keskimäärin kaksi kertaa maalia kohden.

Oilers voidaan kategorisoida keskikastin joukkueeksi, mutta kun riveistä sattuu löytymään Connor McDavidin ja Leon Draisatlin kaltaisia pistetykkejä, on tilanne hieman erilainen. Hyökkäyspäässä Oilers kykenee aiheuttamaan aikamoisia tuhoja, eikä edellä mainittu parivaljakko turhaa löydy pistepörssin kärkikaksikosta. Vertailun vuoksi Senatorsin tehokkaimpana pistemiehenä toimii 21-vuotias Josh Norris (2+3), jolla on takanaan 11 NHL-ottelua.

Lepoetu menee ottawalaisten suuntaan, sillä Oilers pelasi viime yönä Torontoa vastaan hoidellen ottelun nimiinsä 4-3 jatkoajalla. Se ei kuitenkaan tee merkittävää muutosta odotuksiin, vaan kotijoukkueeseen on iso luotto. Öljymiehet lähtee lapulle pienellä tasoituksella, jolloin kerrointa saadaan hilattua mukavasti ylöspäin. Sensin pitäisi kaatua ilman ihmeellisyyksiä.

Oilers -1,5 (2.22 @Coolbet)

KLASSIKKOVIDEO: DOMINIK HASEK HÄMÄÄ YLEISÖÄ – PÄÄSTÄÄ TAHALLAAN PAITSIOMAALIN