Vetosampon Lätkävihje: Ottawa – Edmonton

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä rapakon toisella puolella pelataan viisi ottelua. Laitataklauksen pelivihjeessä tarkempaan syyniin poimitaan Ottawa Senatorsin ja Edmonton Oilersin välinen kohtaaminen.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tällä kaudella seurat ovat kohdanneet jo seitsemän kertaa – mainittakoon heti perään, että ”Öljymiehet” ovat voittaneet nämä kaikki kohtaamiset varsinaisella peliajalla. Näissä peleissä maaleja on syntynyt ottelua kohden peräti seitsemän per peli.

Maalinteko-ongelmien kanssa paininut Senators on hiukan saanut maalihanojaan auki viime peleissä. Tästä huolimatta tekeminen on kokonaisuudessaan heikkoa, ja jengi löytyy edelleen Pohjoisen divisioonan jumbosijalta. Verkko heiluu tällä hetkellä omassa päädyssä vajaat neljä kertaa per peli. Ongelmia on ollut etenkin maalivahtiosastolla: Matt Murray ei ole suoriutunut kummoisesti, ja tämän loukkaantumisen myötä tolppien välissä on nähty kolme eri veskaria. Viimeisimpänä torjuntavuorossa nähty Filip Gustavsson on esiintynyt verrattain mallikkaasti.

Oilersilla piisaa tulivoimaa. McDavid ja Draisaitl tähdittävät pistepörssin kärkeä odotusten mukaisesti. Maaliodottama on siis syystä korkealla tässä mittelössä: Senatorsin oma pää vuotaa, ja tämä on nähty jengien keskinäisissä kohtaamisissa.

Pelivalinnaksi haetaan yli 6,5 maalin -veto, josta on tarjolla kerroin 2,20. Maaleja sopii odottaa molemmissa päädyissä, mutta eritoten Sensin puolella.

Miksi betsata Coolbetilla?