Vetosampon Lätkävihje: Pari poimintaa illan Liiga-matsiin!

Tänään kotimaisessa Liigassa pelataan yksi ottelu, kun Jukurit ja Ässät kohtaavat Mikkelissä. Lähtökohtaisesti ”tylsähköön” otteluun löytyy parikin maistuvaa pelivalintaa!

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Jukurit on toistaiseksi sarjan ainoa jengi, jolla on kasassa pyöreät nolla voittoa, kun HPK onnistui eilettäin katkaisemaan tappioputkensa. Maalinteko on tuottanut isännille suurimman päänvaivan, sillä neljään peliin joukkue on iskenyt kuusi maalia. Tähän saattaa olla luvassa pientä helpotusta, kun Jukurit saa kaukaloon Ottawa Senatorsin NHL-lainahyökkääjän, Vitali Abramovin. Abramov pelasi viime kauden AHL:ssä keräten 41 tehopinnaa. Mies nähdään tänään ykkösketjussa.

Ässät on tänään selvä ennakkosuosikki. Joukkue on viidestä pelistä hävinnyt kahdesti, ja viimeisimmässä pelissä tappio irtosi vasta jatkoajalla HIFK:ta vastaan 4-3 numeroin.

Isäntien kenties tärkeimpänä tehtävänä olisi saada ketsuppipullo auki, ja mahdollisimman pian. Porilaisilla sen sijaan ei ole ollut maalinteon suhteen ongelmia. Luotan siis verkon heiluvan molemmissa päissä, minkä myötä vetokupongille isketään ”Both Teams To Score 2”, eli molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia.

Poimitaan mukaan myös pienehkö viihdebetsi. Abramov tuo takuulla helpotusta Jukureiden yläkertaan. Coolbet tarjoilee miehen maalista kertoimen 4,50, mikä napataan pienellä panoksella mukaan.

BTTS 2 (1,95)

Abramov to score (4,50)