Vetosampon Lätkävihje: Pelicans – Lukko

Torstain ainoa ottelu kotimaisen Liigan puolella nähdään Pelicansin ja Lukon välillä. Kotijoukkueella on takanaan neljä hävittyä matsia, ja tässä kohtaa viimeistään pitäisi skarpata. Helppo ilta ei kuitenkaan ole luvassa, kun vastaan asettuu sarjan ykkönen, Lukko.

Miksi betsata Coolbetilla?

Pelicans on valunut runkosarjassa sijalle kahdeksan. Piste-eroa TOP-6 joukkoon on vain neljä pinnaa ja joukkueella on vielä kymmenen ottelua pelaamatta, joten on selvää mikä on lahtelaisten loppukauden päämäärä: taistella tiensä ulos sääli-playoffseista.

Viimeisimmässä matsissa Pelicans hävisi Kärpille 2-0. Patrik Rybar torjui kiekkoja ilmiliekeissä ja pussinokat jäivät nuolemaan näppejään. Tätä ennen tukkaan tuli Jukureilta, TPS:ltä ja nimenomaan Lukolta (3-2). Tänään olisikin paikka revanssille.

Lukko pitää runkosarjan kärkisijaa huikealla 15 pisteen erotuksella. Tosin kakkosena tuleva HIFK on pelannut viisi ottelua vähemmän. Joka tapauksessa raumalaisten sijoitus pitänee kauden loppuun asti.

Isänniltä on tänään sivussa Iikka Kangasniemi, mikä hiukan laskee Pelsujen osakkeita. Joka tapauksessa motivaatio on tänään takuulla huipussaan: tappioputki pitäisi katkaista, ja pisteet ovat elintärkeitä. Lisäksi jengillä on mahdollisuus revanssiin. Lahtelaisten lopullisesta voitosta (money line -veto) tarjotaan maistuvaa kerrointa 2,45, mikä päätyy tänään lapulle.

Pelicans ML (2,45)