Vetosampon Lätkävihje: Pelicans pisteille Nordiksella?

Tiistaina Liigassa pelataan yksi ottelu, jossa kohtaavat HIFK ja Pelicans. Pussinokat saapuu Nordikselle suurehkon altavastaajan viitan kera, vaan onko tasoero aivan noin suuri?

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Kumpikin jengi käynnisti kautensa voitolla, kun taas seuraavassa pelissä molemmat otti takkiin. Pelicans otti lauantaina komeasti kuokkaan Tapparalta 4-0. HIFK puolestaan hävisi yllättäen kauden ensimmäisessä kotipelissään Ilvekselle 1-3. Isännät sai jauhaa matsissa reilusti YV:llä, mutta tupsukorvien Lukas Dostal oli liian kova pala purtavaksi.

HIFK omaa syvemmän materiaalin – sitä ei käy kieltäminen. Mutta ei Pelicansilla kuitenkaan huono nippu ole kasassa. Lahtelaisten rivistössä viilettää tätä nykyä mm. TPS:stä ja SHL:stä tuttu Ryan Lasch, HIFK:sta kaapattu Iikka Kangasniemi ja tolppien välissä häärii vakuuttavasti Tshekin Extraligassa pelannut Patrik Bartosak, joka kauden avausottelussaan esiintyi mainiosti. Bartosak on tänään askissa.

Isäntien maalilla torjuu kolmatta peliä putkeen Frans Tuohimaa. HIFK:n ykköskenttä on ollut hiukan pimennossa kahdessa ensimmäisessä matsissa, onkin mielenkiintoista seurata saako Anton Lundell ja kumppanit tänään konetta kunnolla käyntiin.

Pelicans on ollut jo vuosia stadilaisille kova vastus. Viimeisestä viidestätoista matsista (ei harkkapelejä) lahtelaiset ovat voittaneet peräti 11 kertaa. Jengit kohtasivat syksyn harjoituspeleissä kerran, tuolloin HIFK veti pidemmän korren 5-6 numeroin.

Isäntäjengi on todennäköisempi voittaja. Joka tapauksessa Pelsujen kertoimet on vedetty sen verran yläkanttiin, että niitä ei huvita sivuuttaa. Pelicans +0,5 -vedosta (veto osuu mikäli Pelicans EI häviä varsinaisella peliajalla) Coolbet tarjoaa maukkaan 2,30-kertoimen, mikä poimitaan vetoliuskalle!

Pelicans +0,5 (2,30)