Vetosampon Lätkävihje: Penguins – Capitals

Illan NHL-kattauksesta napataan tarkastelun alle Prime Time matsi, jossa vastakkain ovat Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals.

KILPAILU: VOITA LEIJONIEN FANIPAITA OMALLA NIMELLÄ & PELINUMEROLLA!

Iltakymmeneltä pelataan taas rapakon takana maailman parasta lätkää, kun nämä kaksi kiekkojättiläistä kohtaavat. Panostus Capsia kohtaan kiinnostaa.

Capitalsilla on takana viikon tauko ja kolme tappiollista ottelua. Tänään joukkueen tahtotaso on siis taatusti huipussaan, etenkin kun jengit ovat jo kohdanneet kahdesti Pensin vieden molemmat matsit. Huomattavaa kuitenkin on, että molemmilla kerroilla ratkaisua saatiin hakea vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Capsin tähtipelurit Alex Ovechkinin ja Nicklas Bäckströmin johdolla ovat olleet nousujohteisessa vireessä ja startanneet sesongin Pensin vastaavia paremmin. Pittsburghin ehdoton tukipilari Sidney Crosby ei esimerkiksi ole ihan riittävälle tasolle vielä yltänyt.

Ottelun suurin kysymysmerkki nousee Washingtonin maalinsuulta. Ensimmäistä kertaa NHL:ssä torjuva Vitek Vanecek on saanut ykkösvahdin paikan. Tekeminen ei vielä täysin vakuuta, vaikka tsekkiläismolari ei ole kuitenkaan surkeastikaan pelannut

Caps on näistä kahdesta ainakin tällä hetkellä kovempi jengi, minkä vuoksi altavastaajan asema hiukan ihmetyttää. Eiköhän Caps kaivele tästä revanssin ja isketään vieraita lapulle Money Line -kohteena, jossa riittää myös varsinaisen peliajan jälkeinen voitto.

Capitals ML (2.10)