Vetosampon Lätkävihje: Penguins – Capitals

Sunnuntai-illan teema Prime time -NHL! Pelivihjeessä paneudutaan Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin yhteenottoon, joka starttaa klo 19:00.

Illan asetelmia mutkistaa se, että kotijoukkue Pens on yllättäen hävinnyt molemmat kauden avausottelunsa. Tästä osansa saa veskari Tristan Jarry, jonka startti sesonkiin ei ole vakuuttanut. Torjuntaprosentti 71 kertoo kaiken oleellisen.

Capitals on lähtenyt ryhdikkäämmin liikkeelle. Kahdesta ottelusta Sabresia vastaan on kaksi suoraa voittoa. Tästäkin syystä kulmia nostattaa hieman lähtökohdat, joissa Capitals on heitetty selkeästi altavastaajan asemaan. Capsin superstaroista Alexander Ovechkin viilettää vielä ilman osumaa, mutta muutoin Caps on saanut mallikkaasti maalihanat auki. Uskalletaan siis odottaa myös Ovielta verkon heilutusta ennen pitkää.

Kerroinasetelma on siinäkin mielessä hiukan mielenkiintoinen, koska Washingtonin joukkue on tasaisen vakuuttava kaikin puolin. Materiaali on kokonaisvaltaisesti Penguinsia parempi, joka joutuu nojautumaan lähinnä Sidney Crosbyn, Jake Guentzelin ja Evgeni Malkinin varaan. Heidän ulkopuoleltaan Pensin joukkue ei ole erityisen kova.

Lähdetäänkin siis haistelemaan vieraille menestystä. Suoran voiton kerroin on maistuva 2.78, mutta tasapelin uhka kuumottaa takaraivossa. Näin ollen heitetään lapulle Money Line -kohde, joka osuu vaikka vieraat veisivät mittelön vasta jatkoajalla.

Capitals ML (2.02)