Vetosampon Lätkävihje: Pens ja NJD iskevät verkot tötterölle

Lauantai-illan NHL-tarjonnan avaavat Pittsburgh Penguins ja New Jersey Devils, kun joukkueet iskevät jälleen yhteen jo klo 19:30 alkaen.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Illan jengit ovat tulleet viime aikoina tutuiksi toisilleen, sillä kyseessä on jo kolmas perättäinen keskinäinen matsi. Pens on ottanut näissä kahinoissa niin sanotusti kuskin paikan, sillä kotijoukkueena operoinut pingviinilauma on vienyt molemmat luvuin 7-6 ja 5-1.

Suurta roolia Pensin hyvävireisyyteen ovat kantaneet ykköstykit Sidney Crosby ja Jake Guentzel. Joukkue on kivunnut jo Itäisen divisioonan toiselle sijalle, mitä Penguinsilta ei ehkä osattu ihan nähdä kauteen lähdettäessä.

New Jersey Devilsin ahdinko on ollut pitkäkestoista. Kausi on kokonaisvaltaisesti pettymys ja siitä osoituksena hävittyjä pelejä on ollut kaiken kaikkiaan kaksi kolmasosaa. Kahdeksan ottelun tappioputkessa tähän matsiin lähtevä Devils-nippu kaipailee ehdottomasti tehoja. Jengin parhaimpana pistemiehenä häärivä Pavel Zacha kun löytyy pistepörssistä vasta sijalta 148.

Ennusmerkit viittaavat runsasmaaliseen taistoon. Molempien otteluissa verkkoa on heilutettu keskimäärin noin kuutisen kertaa. Pensin ruuti on tällä hetkellä kuivaa ja jalka kulkee, kun taas NJD on ollut pulassa. Overia isketään lapulle ja uskalletaan luottaa siihen, että Devils kantaa myös tehoihin kortensa kokeen. Onnistuihan Devils vastikään nakuttamaan kuusi osumaa Tristan Jarryn taa, joten mitään ihmettä ei tarvitse lähteä odottamaan.

YLI 6.5 MAALIA (2.30

Miksi betsata Coolbetilla?