Vetosampon Lätkävihje: Phila ja Isles kohtaavat game sevenissä

Tulevana yönä selviää NHL:n neljän parhaan joukko, kun jompikumpi Philadelphia Flyers tai New York Islanders etenee jatkoon game sevenin myötä. Flyers on onnistunut kampeamaan tiensä 3-1 tappioasemasta tasoihin – tästä huolimatta jengi on kertoimien valossa enemmän tai vähemmän aliarvostettu.

10€ riskitön NHL-veto

Veikkaa Dinamo – Jokerit pelin lopputulos & voita 100€ pelirahaa!

Näiden kahden välinen sarja on toistaiseksi ollut kohtuu tasainen. Philadelphia on voittanut kaikki ottelunsa jatkoajalla, eikä Islandersin voitot ole ensimmäistä 0-4 peliä lukuunottamatta olleet suvereeneja.

Flyersilta pitäisi ainakin itsevarmuutta löytyä kahden viimeisimmän voiton myötä. Islanders on piirun verran edellä maalivahtipelissä (Semyon Varlamov 92,10% – Brian Elliott 91,10%) mutta tämä ero on varsin marginaalinen. Philan suurin ongelma pudotuspeleissä on ollut ylivoimapeli: joukkueen YV-prosentti on huolestuttavat 8%.

Islanders on hiuksenhieno ennakkosuosikki voittamaan matsin. Kuitenkin Flyers on jo osoittanut kykenevänsä kaatamaan saarelaiset, ja nyt joukkueen lopullisesta voitosta tarjotaan reilusti yli kakkosen kerrointa. Tämä kelpaa pelattavaksi.

Flyers ML (2,14)