Vetosampon Lätkävihje: Philadelphia – Pittsburgh

NHL:n runkosarjan loppu häämöttelee jo oven takana: osalla jengeistä kausi alkaa olemaan jo huolella paketissa, kun taas tietyt joukkueet pyrkivät voimakkaasti parantelemaan otteita lopullista sijoitusta ajatellen. Tänään tarkastelun alle otetaan Flyersin ja Penguinsin välinen mittelö.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Joukkueet kohtasivat toisensa toissayönä Pennsylvanian derbyssä. Tuossa matsissa Flyers vei pidemmän korren jopa 7-2 lukemin. Vastaavaa myllytystä tuskin ensi yönä nähdään.

Philadelphian kausi on ollut haastava: joukkue on onnistunut napsimaan käytännössä pisteen per peli, minkä myötä pudotuspelit jäi tämän kauden osalta vain haaveeksi. Maalinteko ei ole ollut tehokkaimmasta päästä, ja joukkue on päästänyt eniten maaleja koko Itäisessä divisioonassa.

Penguins puolestaan viilettää tasaisen varmasti Itäisen divisioonan kakkossijalla, samoissa pisteissä Washington Capitalsin kanssa joka löytyy piikkipaikalta. Pens voi siis vielä parannella asemiaan, eli tässä kohtaa viime öinen tappio pitäisi kyetä nollaamaan ja voitto pitäisi kaivaa ensi yönä vaikka väkisin.

Pens omaa laadukkaamman materiaalin ja on jokaisella osa-alueella näistä kahdesta vahvempi. Viime öinen tappio oli suurehko ”ohiveto” – luotetaan siihen, että voimasuhteet kääntyvät realistisiksi tulevana yönä. Lapulle painetaan siis vierasjoukkueen voitto, mistä Coolbet tarjoaa vajaan kakkosen kertoimen!

Miksi betsata Coolbetilla?