Vetosampon Lätkävihje: Rangersilla revanssin paikka!

Ensi yön NHL-kierrokselta tartun Vegas Golden Knightsin ja New York Rangersin väliseen otteluun. Joukkueet kohtasivat maanantain ja tiistain välisenä yönä Madison Square Gardenissa, jolloin Vegas nappasi 1-4 vierasvoiton. Rangers on asetettu ensi yön otteluun merkittäväksi altavastaajaksi.

Golden Knights palaa T-Mobile Arenalle kolmen pelin vieraskiertueen jälkeen. Ensimmäisessä matsissa se kaatoi juurikin New York Rangersin, seuraavassa New Jersey Devilsin 3-4 ja viime ottelussa se hävisi New York Islandersille jatkoajalla 3-2.

Vegasin kausi on toistaiseksi sujunut kohtuu tasaisesti. Jengi löytyy läntisen konferenssin puolenvälin tienoilta seitsemänneltä sijalta. Joukkueen kärkipelaajat Max Pacioretty, William Karlsson ja Mark Stone ovat tehneet tuhoisaa jälkeä vastustajien päädyissä, mikä on VGK:n menestyksen kannalta elintärkeää.

Rangersin kausi on ollut ailahteleva. Etenkin alkukaudesta joukkueella oli vaikeuksia mm. säilyttää johtoasemaansa. Myöskään maalivahtipeli ei vakuuttanut, mutta nyt Henrik Lundqvistin otteet ovat selkeästi parantuneet minkä myötä joukkue on alkanut voittamaan pelejä. Joukkuetta myös vaivasi alkukaudesta muutamat loukkaantumiset, esimerkiksi Marc Staal ja Mika Zibanejad olivat pitkään sivussa. Zibanejad on palannut askiin piste per peli tahdilla.

Kotijoukkue on aavistuksen vahvempi, ja on luonnollisesti ennakkosuosikki voittamaan. Ennakoin silti tasaista ottelua, enkä pidä Rangersia niin suurena haastajana mitä kertoimet antaa olettaa. Tähän matsiin lähdetään rohkeasti hyödyntämään vieraiden huikeita kertoimia. Painetaan siis lapulle Rangersin lopullinen voitto (sisältää jatkoajan ja rankkarit), josta Coolbet tarjoilee lähes kolmosen kertoimen!

New York Rangers Money Line (2,75 @Coolbet)