Vetosampon Lätkävihje: Ratkeaako Stanley Cup vielä?

 

Taistelu Stanley Cupista Dallas Starsin ja Tampa Bay Lightningin välillä käy kuumana. Ottelusarja on Boltsille 3-1, ja tulevana yönä mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla.

Stanley Cup -kisa: voita NHL-pelipaita!

Dallas Stars ja Tampa Bay Lightning iskevät ensi yönä yhteen Stanley Cup -finaalien viidennessä pelissä. Stars voitti ensimmäisen kohtaamisen numeroin 1-4, mutta Bolts on onnistunut voittamaan kaikki kolme edellistä peliä. Dallasilla on edessään elintärkeä mittelö ja joukkueen pitää kyetä kasaamaan itsensä edellismatsin jatkoaikatappion jälkeen.

Viides peli aloitetaan tottakai taas puhtaalta pöydältä. Trendi on kertoimien osalta sama mitä se on ollut pitkään: Stars on selkeä altavastaja, mikä vaikuttaa olevan toisaalta ansaittua. Tampa on ansaittu ennakkosuosikki tähänkin peliin ja mestaruuden ratkeaminen ei olisi shokeeraavaa.

Kuitenkin väittäisin voimasuhteiden olevan piirun verran tasaisemmat ja Starsin muhkeaa kerrointa ei sovi päästää ohi, on Rick Bownessin nippu kuitenkin näyttänyt pystyvänsä venymään parempiaan vastaan. Niinpä lapulle painetaan Dallasin lopullinen voitto (money line-veto), vajaalla kahden ja puolen kertoimella.

Dallas Stars ML (2.47)

Nappaa kympin riskitön betsi Änäriin!