Vetosampon Lätkävihje: SaiPa – KalPa

Tänään Liigassa tahkotaan kaksi ottelua. Pelivihjeessä pureudutaan SaiPan ja KalPan väliseen, lähtökohtaisesti varsin kiinnostavaan matsiin.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

SaiPan alkukausi oli tahmea, ja siihen näkyi tulleen pientä helpotusta kahden viime pelin osalta. Viimeisimmässä matsissa lappeenrantalaiset hakivat yllätysvoiton Kärpiltä 0-1 voitolla, ja tätä ennen se sai katkaistua peräti seitsemän matsin mittaisen tappioputken kaatamalla HPK:n rankkareilla 4-3.

Mutta nyt näyttää taas heikolta. SaiPa joutui säästösyistä lomauttamaan koko valmennusosastonsa. Tero Lehterä ja kumppanit ovat jouluun asti sivussa, ja peräsimeen astuu täksi aikaa U20-joukkueen valmentaja Ville Hämäläinen. Kaiken kukkuraksi myös pelaajien palkkoja leikattiin.

KalPalla on takanaan vasta kahdeksan ottelua ja tästäkin huolimatta jengi viilettää runkosarjan kolmannella sijalla Lukon ja Ilveksen perässä. Kuopiolaiset ovat onnistuneet kiitettävästi etenkin maalivahti- ja puolustuspelissä. Eero Kilpeläinen on torjunut kiekkoja torjuntaprosentilla 91,07%.

Vierasjoukkue lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina, eikä ihme kun huomioidaan SaiPan viimeaikaiset toimet. KalPan kertoimet eivät allekirjoittaneen silmään ole aivan pelattavalla tasolla, mutta yksi maistuva kohde valikoituu vetokupongille. ”SaiPa alle 1,5 maalia” -vedosta Coolbet tarjoaa kertoimen 2,45. Isäntäjengin suurimpana pelillisenä ongelmana on ollut juurikin maalinteko: ottelua kohden SaiPa on nikkaroinut vaivaiset 1,55 maalia. Tähän kun ynnätään KalPan tehokas toiminta alakerrassa, niin maaliodottama isäntien osalta jää alhaiseksi.

SaiPa under 1,5 (2,45)