Vetosampon Lätkävihje: SaiPa – Sport

Päivän pelivihjeessä tartutaan SaiPan ja Sportin väliseen kohtaamiseen. Kyseessä on lähtökohtaisesti tylsähkö matsi, mutta toisaalta myös varsin kiinnostava.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Kotijoukkue SaiPan alkukausi on ollut vaikea. Takana on kuusi pelattua ottelua ja vyötäröllä on ainoastaan yksi voitto (3-1 Ässistä). Muissa peleissä tappiot ovat käytännössä olleet melko marginaalisia. Nyt takana on neljän päivän tauko ja viimeisimmässä matsissa takkiin tuli niukasti JYP:ltä jatkoajalla 1-2. Olisiko tänään aika palata voittojen pariin?

Myöskin Sportin kausi on käynnistynyt kiehtovasti. Neljästä pelistä vaasalaiset ovat voittaneet kahdesti ja mukaan mahtuu myös 0-1 jatkoaikavoitto Tapparasta. Sport on tehtaillut neljässä pelissä vaivaiset viisi osumaa, mutta toisaalta verkko on heilunut omassa päädyssä vain kuudesti.

Koronavirus on sekoittanut vieraiden otteluohjelmaa pahemman kerran. Nyt joukkueella on viikon mittainen tauko alla, tämä todennäköisesti antaa pientä etua SaiPalle.

Pelaajamateriaaleissa ei suurempaa eroa ole – Sport on kenties hiuksenhienosti edellä, mutta ei merkittävästi. SaiPalla on varmasti haluja kairata kauan odotettu voitto ja nyt siihen on hyvä sauma, kun Sport ei välttämättä ole parhaassa mahdollisessa vireessä. Painetaan lapulle lappeenrantalaisten voitto, mukaan lukien jatkoaika ja rankkarit.

SaiPa Money Line (1,85)