Vetosampon Lätkävihje: Senatorsin ”lento” päättyy

Torstain ja perjantain välisenä yönä rapakon takana pelataan kahdeksan NHL-ottelua. Päivän vihjeessä tartun Ottawa Senatorsin ja Winnipeg Jetsin väliseen vääntöön.

Vedonlyönti: Markkinatoppien ja kertoimien merkitys

Joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet kerran vastakkain. Peli pelattiin alle kaksi viikkoa sitten Bell MTS Placessa ja tuolloin ”Sens” sai taipua 5-2 tappioon.

Senators viilettää ”huikeassa” kahden pelin voittoputkessa: viime pelissä Buffalo Sabres kaatui 7-4 ja tätä ennen Dallas Stars jatkoajalla 4-3. Lukema ei päätä huimaa, mutta Ottawa on viimeksi voittanut vähintään kaksi peliä perättäin marraskussa! Ei siis ihme että jengillä on koko liigassa kasassa kolmanneksi vähiten pisteitä.

Myös Jets on voittanut kaksi viimeistä matsiaan. Joukkue taistelee täysillä päästäkseen pudotuspeleihin – tätä urakkaa on varjostanut loukkaantumishuolet. Sivussa on mm. Mathieu Perreault, Bryan Little ja Dustin Byfuglien kärsii pelikiellosta. Tästä huolimatta Winnipegin otteet ovat olleet väkeviä etenkin helmikuun puolella.

Tämän matsin kuuluisi ehdottomasti olla vieraiden heiniä. Jets on jokaisella osa-alueella vakuuttavampi osapuoli, ja se pelaa elintärkeistä pinnoista. Coolbet tarjoaa vieraiden suorasta voitosta markkinatoppia (2,20), joka on mielestäni yläkanttiin. Lapulle siis Jetsin voitto.

Sport: Alle 0,5 maalia (3,60)

VIDEO: Aleksi Saarelalle uran ensimmäinen NHL-maali