Vetosampon Lätkävihje: St. Louis Blues ehdoton suosikki illan prime time -ottelussa!

Tänä sunnuntaina NHL:n puolella pelataan kaksi prime time -ottelua. Vetosampon Lätkävihjeessä lähdetään hakemaan kolmatta perättäistä osumaa. Suurennuslasin alle poimitaan tänään Minnesota Wildin ja St. Louis Bluesin välinen kamppailu. Hurjassa vireessä porskuttavat vieraat on leimattu mielestäni syyttä suotta altavastaajaksi, ja sitä lähdetään hyödyntämään.

Minnesota sijoittuu läntisessä konferenssissa kahdeksannelle sijalle, Blues kuudenneksi. Joukkueiden välillä on vain viiden pisteen ero. Tällä kaudella jengit ovat kohdanneet kahdesti – molemmat ottelut pelattiin St. Louisissa, ja Wild vei kummankin kohtaamisen varsinaisella peliajalla.

Kotijoukkue on hävinnyt kolme peliä perättäin. Wildilla on muutenkin heikompi ajanjakso käynnissä, sillä viimeisestä kymmenestä ottelusta se on kirjauttanut vain kolme voittoa. Tosin jengi on venyttänyt useita pelejä jatkoajalle, mutta voittoja ei vain ole sadellut laariin. Tehottomus on ollut Minnesotan suurin ongelma. Tilannetta ei helpota poissaolot, sillä sairastuvalta löytyy mm. kapteeni Mikko Koivu, Matt Dumba ja Matt Hendricks.

Vieraiden tilanne on täysin päinvastainen. Blues on voittanut yhdeksän peliä putkeen. Joukkue on voittanut kymmenen peliä perättäin noin 17 vuotta sitten, joten tahtotila on takuulla tänäänkin tapissa. Viimeisessä kahdessa pelissä St. Louis on nollannut vastustajansa (Arizona Coyotes kaatui 0-4, Colorado Avalanche 0-3) joten itseluottamusta löytyy.

Isäntien maalilla aloittanee Devan Dubnyk ja vieraiden tolppien välissä nähdään todennäköisesti Jordan Binnington.

St. Louisin suorasta voitosta tarjoillaan melkein kolmosen kerrointa, ja sitä allekirjoittanut ei voi käsittää. Blues on tällä hetkellä NHL:n kuumin jengi, kun taas Wildilla on vaikeuksia saada konettaan käyntiin. Lapulle painetaan vieraiden voitto sisältäen jatkoajan ja rankkarit, ja siitä Coolbet antaa kertoimen 2,05. Ei tarvitse kauaa miettiä, kumman voittoa tänään pelataan näillä kertoimilla!

Markkinoiden parhaat lätkäkertoimet TÄÄLTÄ!

Vetosampon pelivalinta: St. Louis Blues Money Line (2,05 @Coolbet)