Vetosampon Lätkävihje: St. Louis Blues – Los Angeles Kings

Sunnuntai tarjoilee viikon päätteeksi huikean kattauksen änäriä. St. Louis Blues ja LAK kohtaavat toisensa B2B-pelissä ensi yönä, ja tähän mittelöön tartutaan.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Jengit kohtasivat toisensa viime yönä, isäntäjoukkue St. Louisin ollessa parempi 4-2. Nuottipaidat lähtee myös ensi yön matsiin ennakkosuosikin asemassa, tämä on selvää.

Kummallakin joukkueella on takana viisi pelattua ottelua. Blues on näistä viidestä matsista hävinnyt kahdesti. LAK:n saldo puolestaan on huolestuttavampi: takana on nimittäin vaivainen yksi voitto. Tosin mukaan mahtuu kaksi jatkoaikatappiota Minnesota Wildia vastaan. Toki kausi on vasta alussa eikä tilastoja voi vielä varteenotettavasti vertailla.

Blues on suoriutunut peleistään kohtuu hyvin, kun huomioidaan ykköstykki Vladimir Tarasenkon poissaolo ja se, ettei joukkueen muut tähdet ole vielä pisteiden valossa saaneet konettaan isommin käyntiin. St. Louis on tasoonsa nähden alisuorittanut tähän astisissa peleissä, mutta eiköhän pelivire löydy ennemmin tai myöhemmin.

Pelaajamateriaalin puolesta LAK:n pitäisi kaatua ongelmitta. St. Louisilla on vielä selvästi parannettavaa tekemisessään – luotetaan kuitenkin vieraiden kaatuvan myös ensi yönä. Painetaan lapulle isäntien suora voitto, mistä Coolbetilla on tarjolla kerroin 1,85.

Pelivihje: St. Louis Blues voittaa (1,85 @Coolbet)

TALLETA 10€ PELAA 50€!