Vetosampon Lätkävihje: Suomi – Kanada

Lätkän MM-kisat ovat tältä vuodelta viimeistä silausta vaille valmista, kun tänään pelataan mestaruudesta Suomen ja Kanadan kesken.

MM-FINAALI: Veikkaa lopputulos & kuittaa 200€ pelirahaa!

Leijonien tasainen tahti voitosta voittoon sai eilen jatkumoa, kun Saksa kaatui lopulta tälle turnaukselle varsin ominaisin lukemin 2-1. Leijonien tehosita vastasivat Hannes Björninen ja Iiro Pakarinen. Saksallakin oli tässä matsissa omat hallintajaksonsa, mutta Suomi pystyi niistä selviämään ja hyödynsi omat tonttinsa. Tolppien välissä operoiva Jussi Olkinuora ansaitsee myös otteistaan jälleen kerran erityismaininnan.

Kanadan MM-turnaus alkoi varsin vaikeissa merkeissä, mutta niin vain kanukit jyräsivät oman tiensä finaaleihin. Puolivälierissä kaatui Venäjä jatkoajan jälkeen, kun taas eilen USA taipui numeroin 2-4. Calgary Flamesin Andrew Mangiapane otti joukkuetta reppuselkään kahdella osumallaan.

Finaalipeli on tavanomaisesti tarkka matsi, jossa ei maaleilla mässäillä. Katseita kertoimiin käännettäessä voi ehdottomasti tälle linjalle myös suunnata, sillä maaliodottama on yllättävän korkealla. Erinomainen pelikohde Coolbetin tarjonnasta löytyi siitä, ettei kumpikaan pääse iskemään kolmea maalia tässä finaalissa. Jännittävää ja tiukkaa finaali odotuksissa!

KUMPIKAAN EI TEE 3 MAALIA (2.25)

Poimi 10€ riskitön lätkäveto!