Vetosampon Lätkävihje: Suomi – Saksa

Lätkän MM-kisat ovat edenneet jo loppusuoralle, kun tänään ratkotaan finaalipaikkoja välierissä. Leijonat kohtaavat jälleen Saksan!

SKABA: Voita Leijonien pelipaita!

Leijonat ovat edenneet voitosta voittoon ja tänään vastaan saapuva Saksa pyrkii tämän putken katkomaan. Jukka Jalosen miehistö on kuitenkin tänäänkin odotuksissa luonnollisesti ennakkosuosikki. Tasaiset lukemat voivat kuitenkin olla hyvin lähellä totuutta. Aiemmat pelit ovat olleet vähämaalisia ja näin tärkeässä matsissa ei ylilyöntejä nähdä.

Suomen kokonaisvaltaisesti onnistunut joukkue on kuitenkin kulminoitunut tolppien välissä olevaan sankariin. Jussi Olkinuora on pelannut unelmaturnauksen ja nollapeli puolivälierissä oli jälleen osoitus siitä. Maalivahtipelin suhteen myös saksalaisilla ovat pullat hyvin uunissa, sillä Mathias Niederberger ollut vakuuttava

Kyllä allekirjoittaneenkin papereissa Suomi on ennakkosuosikki ja Leijonien voittoon uskalletaan hyvillä mielin uskoa, mutta maalimäärä jäänee vähäiseksi mistä päästään pelivalintaan. Alle 3.5 maalin linja saa kertoimen 2.35, jolla lähdetään kohti kamppailua.

ALLE 3.5 MAALIA (2.35)

Poimi 10€ riskitön lätkäveto!