Vetosampon Lätkävihje: Suomi – Sveitsi

Leijonat lähtee metsästämään tänään toista voittoaan turnauksessa, kun se saa vastaansa Sveitsin – vieläpä parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan, kello 21:00! Suomi on tässä matsissa selkeä ennakkosuosikki.

Talleta 10€, pelaa 50€!

Leijonat kohtasi ensimmäisessä matsissaan Saksan, joka lopulta kaatui 3-5. Lähtökohtaisesti taululle olisi pitänyt takoa selvästi rumemmat lukemat, huomioiden saksalaisten heikot lähtökohdat turnaukseen. Anton Lundell iski Suomen johtoon vain pari minuuttia matsin starttaamisen jälkeen, mutta ilotulitus loppuikin siihen. Huolimatta 0-3 johtoasemasta Saksa onnistui kirimään 2-3 tilanteeseen. Tänään askissa pitäisi viilettää selvästi skarpimpi Leijona-lauma.

Sveitsi menetti helpot pisteet turnauksen avausottelussaan, kun Slovakia nollasi sen 0-1 voitolla. Sveitsi alkoi ottelun loppua kohden löytämään pelisävelensä, mutta ruuti jäi märäksi. Slovakian maalivahti Simon Latkoczy kykeni torjumaan kaikki laukaukset loppuun asti. Mikäli Sveitsi mielii jatkaa alkulohkosta eteenpäin, niin sen pitäisi kaikin keinoin päästä tänään pisteille, muuten saattaa tulla turhan tukalat oltavat jatkon kannalta.

Oletettavaa on, että kumpikin jengi parantaa tekemistään selkeästi. Suomi todennäköisesti pyrkii parantamaan oman pään peliään, sen verran ”suurehko” kömmähdys oli kun Saksa pääsi iskemään kolme osumaa Kari Piiroisen selän taa.

Tähän matsiin lähdetään hakemaan kohtuullisen riskiä betsiä. Leijonille tarjottavat kertoimet eivät houkuttele, ei edes tasoituksen kera, ja vastaavasti Sveitsi ei toistaiseksi herätä luottamusta. Nuorten kisoissa ollaan totuttu näkemään isoja maalilukemia, mutta nyt lähdetään pelaamaan vastavirtaan. Kumpikin jengi pyrkii ehjään peliin ja virheitä ja sitä kautta jaettavia jäähyjä tuskin liiemmin nähdään. Leijonat tämän matsin todennäköisesti vie, mutta luotetaan että maalilukemat jäävät kohtuullisiksi. Coolbet tarjoaa alle 5,5 maalin -vedosta kertoimen 2,30, mikä painetaan vetoliuskalle!

Alle 5,5 maalia (2,30)

VIDEO: Suomi voittoon avausmatsissaan