Vetosampon Lätkävihje: Sveitsi – Ruotsi

Lätkän MM-kisat jatkuu tänään neljän matsin voimin. Myös Leijonat nähdään askissa, kun joukkue saa vastaansa Norjan. Pelivihjeessä pureudutaan kuitenkin Sveitsin ja Ruotsin väliseen mittelöön.

Coolbetin kovin jääkiekkoveikkaaja: jaossa 3500€!

Sveitsi on aloittanut pelinsä kahdella voitolla. Ensin se antoi Tshekille kyytiä 2-5, viimeisimmässä pelissä kaatui Tanska 0-1. ”Käkikellomaan” parhaana pistemiehenä toimii tällä hetkellä San Jose Sharksista tuttu Timo Meier, joka on nakuttanut tehopisteet 3+0.

Ruotsin startti kisoissa on ollut heikko. Avausottelussa Tanska vei pidemmän korren 4-3 lukemin. Viime matsissa Valko-Venäjä onnistui nappaamaan Tre Kronorista 0-1 voiton. Ruotsi lähti kisoihin yhtenä suurimmista suosikeista, joten kaksi ensimmäistä matsia menivät pahasti penkin alle. Nyt jos koskaan jengin pitäisi nousta omalle tasolleen.

Sveitsillä on kasassa kova joukkue, mutta paperilla Ruotsi vie pidemmän korren. Heikoista otteista huolimatta tänään luotetaan länsinaapurin voittoon – Coolbet tarjoaa tästä kerrointa 2,80, mikä ehdottomasti maistuu pelattavaksi. Ruotsin on napattava avausvoitto ja ravisteltava apina harteilta, mikäli jengi mielii jatkaa pelejään alkulohkon jälkeen.

Ruotsi voittaa (2,80)

Poimi 10€ riskitön lätkäveto!