Vetosampon lätkävihje: Tampa Bay – Islanders

Tampa Bay Lightning ja New York Islanders kohtaavat toistamiseen tulevana yönä. Saarelaiset nappasivat avausottelussa hiukan yllättäen voiton, kun Bolts sai kyytiä 1-2 numeroin.

Lunasta 10€ riskitön lätkäveto

Tampa lähti ottelusarjaan melkeinpä murskaavana ennakkosuosikkina. Isles on kuitenkin toistamiseen onnistunut yllättämään pudotuspeleissä, ja nyt myös Bolts sai kokea tämän. Vieraiden puolustus- ja maalivahtipeli oli huipussaan viime matsissa, sillä Tampan tähtisikermä harvoin jää yhteen maaliin.

Islanders nojaa tekemisessään tällä hetkellä vahvasti sen alakertaan sekä Semyon Varlamoviin, joka on pelannut komeat pudotuspelit toistaiseksi. Tampalla on kuitenkin kaikki tarvittavat avaimet tämän murtamiseen, ja ensi yö antaakin melkoisesti suuntaa ottelusarjalle. Mikäli Isles onnistuu ryöstämään Tampan toistamiseen, niin Lightning on pahasti ahtaalla.

Mikään ei ole muuttunut viimeisimmän pelin jälkeen. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki myös ensi yönä, ja kunhan joukkue löytää oman pelitasonsa niin Islanders kaatuu. Tähän luotetaan, etenkin kun Coolbet tarjoilee isäntien voitosta markkinatoppia kertoimella 1,93.

Tampa Bay voittaa (1,93)